Özhaseki'nin yerine bakın kim Bakan oldu

Gün içinde yaptığı açıklamanın aksine akşam saatlerinde sağlık sorunlarını gerekçe göstererek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Mehmet Özhaseki'nin yerine Bakanlık görevine atanan isim belli oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Özhaseki'nin yerine bakın kim Bakan oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mehmet Özhaseki'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden istifa etmesi şaşkınlıkla karşılanırken Özhaseki'nin yerine atama yapıldı.

Çalışmaya devam edeceğiz açıklamasından saatler sonra istifa etti 

Gün içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ndan açıklama yapan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; vatandaşlarımıza hizmet etmeye ve Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile ülkemiz, milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullanan Mehmet Özhaseki, akşam saatlerinde yaptığı açıklamasında ise istifa ettiğini duyurmuştu.

Yerine hızlıca atama yapıldı 
Sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini duyuran Mehmet Özhaseki’nin yerine yeni Bakan ataması hızlı bir şekilde yapıldı.
Resmi Gazetede yayınlan atama kararına göre Özhaseki’nin yerine önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini yürüten Murat Kurum atandı.
Aynı atama kararında Sağlık Bakanlığı görevine de Fahrettin Koca’nın yerine İstanbul Sağlık İl Müdürü Kemal Memişoğlu atandı.

Özhaseki'nin yerine bakın kim Bakan oldu