Özhaseki'nin en güvendiği isim gitti, Büyükkılıç'ın en güvendiği isim geldi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesinde beklenen değişim.... Altuntuğ, görevi resmen bıraktı.

Özhaseki'nin en güvendiği isim gitti, Büyükkılıç'ın en güvendiği isim geldi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş.'de beklenen  değişim yaşandı. Geçtiğimiz Kasım ayı sonunda görevinden ayrılacağını duyuran Serdar Altuntuğ' un yerine Ali Süslü'nün getirildiği ifade edildi.

2019 yılında İmar AŞ' nin başına getirilen Altuntuğ, özellikle eski Başkan Mehmet Özhaseki'ye en yakın isimler arasındaydı. Özhaseki döneminde yıldızı parlayan Altuntuğ, O günden bugüne önemli görevlere getirilen bir isimdi.

KISA MESAJLI VEDA

Talas'taki tartışmalı villa parselleri konusunda da ismi sık sık gündeme gelen Altuntuğ, Kasım ayı sonunda görevi bıraktığını şu kısa mesajla duyurmuştu: Arkadaşlar 31 Aralık itibariyle belediyedeki görevimden ayrılmış olacağım. Birlikte kısa süre içerisinde güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Yıl sonuna kadar yapmamız gereken ne varsa birlikte yaparız. Saygılar sevgiler.”

BÜYÜKKILIÇ'A EN YAKIN İSİMLERDEN BİRİ 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı olarak görev yapan  Ali Süslü,  İmar AŞ'nin başına getirildi. Süslü, Melikgazi Belediye Başkanlığı döneminde de Büyükkılıç'a en yakın isimler arasındaydı. O dönem Plan ve Projeler Müdürü olarak görev yapıyordu. Aynı zamanda Erciyesspor' da da Büyükkılıç'ın isteğiyle yöneticilik yapan bir isim. Büyükkılıç, İMAR AŞ' nin başına en güvendiği isimlerden birini getirdi. Zira Melikgazi'den Büyükşehir'e Başkan olduğunda transfer ettiği 5 isimden biriydi Ali Süslü. 

İNTERNET SİTESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMADI AMA... 

Şu an belediyenin İnternet sitesinde ilgili görev değişikliklerine yönelik çalışma yapılmazken, kısa süre içinde görev değişimine yönelik bilgi ve  görsellerin de elden geçirilmesi bekleniyor.

İMAR AŞ HAKKINDA

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş. - 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 73. Maddesi, 6306 Sayılı Afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkında kanun ve ilgili diğer mevzuatla kendisine verilen görev ve sorumluluklara dayanarak Kayseri genelinde kentsel dönüşüm ve gelişim alanlarının projelendirilmesi ve uygulanmasında Kayseri Büyükşehir Belediyes Başkanlığı ile birlikte ortak işbirliği yapmaktadır.
 Kayseri genelinde, fiziksel tespit ve sosyal durum araştırmaları, mülkiyet ve planları, peyzaj projeleri, mimari avan projeler, uygulama projeleri ile bunlara ait market ve animasyon çalışmaları, nihayetinde inşaatların yapımı, Büyükşehir Belediye Başkanlığının onayı ile yapılmaktadır.