Özhaseki, kazadan sonra ilk kez göründü

Özhaseki, kazadan sonra ilk kez göründü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Antalya'da 9 Şubat'ta geçirdiği trafik kazasının ardından yaralanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ilk kez görüntülendi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özhaseki, "Cuma Namazı’ndan sonra Erenköy Merkez Camii çevresindeki hemşehrilerimizle kucaklaştık ve hayır dualarını aldık. Hemşehrilerimizin gülen yüzleri, mutluluğumuzu adeta perçinledi. Allah birliğimizi ve muhabbetimizi daim kılsın." ifadelerini kullandı.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin burnunun kırıldığı Antalya'daki trafik kazasında, eşi Neşe Özhaseki'nin yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel ile Samsun Büyükşehir Belediye eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, hafif yaralandı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, kaza sonrası burnundan ameliyat oldu. Konuya ilişkin açıklama yapan AÜ Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı, "Burnunda parçalı bir kırık vardı. Anestezi altında yerine oturtuldu ve burnundaki kesik olan yerler dikildi" açıklaması yaptı. Özhaseki, kazanın ardından ilk kez Kayseri'de ortaya çıktı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Haber: Cafer ZENGİN

 

AK Partili Özhaseki, Türel ve Yılmaz’ın yaralandığı kaza kamerada

Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN