Özhaseki Kayseri'ye geliyor! Bakın ne yapacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yarın Kayseri'ye geliyor. Bakan Özhaseki'nin Kayseri programı belli oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Özhaseki Kayseri'ye geliyor! Bakın ne yapacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yarın bir dizi programa katılmak için Kayseri’ye geliyor. Yarın Bakan Mehmet Özhaseki’nin Kayseri programında Kuran kursu açılışı, Kocasinan Belediyesi’nin araç teslim töreni ve İncesu İlçesinin üzüm festivali var. İşte Bakan Mehmet Özhaseki’nin Kayseri programı;
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin ilk programı Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki saat 13:30’da gerçekleştirilecek olan Şevki Eren Albayrak Camii ve Şevki-Nurver Albayrak Kuran Kursu Açılış Töreni katılacak.
Bakan Mehmet Özhaseki’nin ikinci programı saat 14:30’da Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek olan Kocasinan Belediyesi 38 Yeni Araç Teslim Törenine katılacak.
Bakan Mehmet Özhaseki’nin üçüncü programı ise saat 16:00’da İncesu İlçesindeki kervansarayda gerçekleştirilecek olan İncesu 28. Kültür Turizm ve Üzüm Festivali’ne katılacak.