Özhaseki geliyor!

Geçtiğimiz gün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinden istifa eden Mehmet Özhaseki bugün Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Olay haber bülteninde…

Özhaseki geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 1 Temmuz 2024 tarihinde akşam saatlerdin X sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, ‘Üstlendiğim bu kutlu görevi sağlık sorunlarım sebebiyle kendi dileğimle bırakmak istediğimi Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettim’ sözleriyle Bakanlık görevinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurmuştu. 

Özhaseki’nin istifasını duyurmasının ardından Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı’nda Özhaseki’nin yerine Murat Kurum’un atandığı kamuoyu ile paylaşıldı. 

2 Temmuz 2024 tarihinde görevini Murat Kurum’a devreden Özhaseki bugün (4 Temmuz 2024 Perşembe) Kayseri’ye geliyor. Havayolu ile Kayseri’ye gelecek olan Özhaseki için AK Parti İl Başkanlığı karşılama programı düzenledi. Yapılan açıklamada saat 17.00’de karşılama programının gerçekleştirileceği ifade edilirken, Özhaseki’nin titrinin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak anılması dikkat çekti. 
Özhaseki geliyor!