Özhaseki, en güvendiği ismi gönderdi!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, en güvendiği ismi tespit yapması için görevlendirdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki, en güvendiği ismi gönderdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tokat Sulusaray’da meydana gelen ve Kayseri başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklama yapan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'İl müdürlüğü ekiplerimizi ve ilgili birimlerimizi bölgeye yönlendirdik, sahada çalışmaları anlık olarak dikkatle takip ediyoruz'  dedi. 

Özhaseki, en güvendiği ismi gönderdi!

Belediye Başkanlığından bu güne yanında olan ismi görevlendirdi 

Diğer yandan Bakan Mehmet Özhaseki, en güvendiği ismi de bölgeye gönderdi.

Özhaseki, en güvendiği ismi gönderdi!

Belediye başkanlığı döneminden bu güne ayrılmadıği yardımcısı Refik Tuzcuoğlu'nu bölgede tespit için görevlendiren Özhaseki, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: Merkez üssü Tokat’ın Sulusaray ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından ekiplerimiz, AFAD koordinasyonunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bakan Yardımcımız Refik Tuzcuoğlu ve Yapı İşleri Genel Müdürümüz Banu Aslan koordinasyonunda; depremin hissedildiği tüm illerimizde hasar tespitini gerçekleştirmek amacıyla Ankara, Samsun, Ordu, Sinop ve Giresun İl Müdürlüklerimizden Ulusal Hasar Tespit Ekiplerimizi (UHTE) depremden etkilenen illerimize görevlendirdik. 

Özhaseki, en güvendiği ismi gönderdi!

İlgili birimlerimizin ve ekiplerimizin sahadaki çalışmalarını anbean yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, özellikle hasarlı binalara girilmemesini istirham ediyoruz.

Özhaseki, en güvendiği ismi gönderdi!

Bakan Mehmet Özhaseki'nin Tuzcuoğlu ile birlikte bölgede görevlendirdi bir diğer isim ise Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan oldu.