Özhaseki, dertli Başkanı Bakanla bir araya getirdi...

Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki sayesinde o fırsatı yakaladı..

Özhaseki, dertli Başkanı Bakanla bir araya getirdi...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaşanan sorunları iletmek için beraberindeki bazı ilçe oda Başkanlarıyla sık sık Ankara'da giden Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir Güneş, Özhaseki'nin girişimleriyle Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile aynı masada bir araya geldi.

O ana ilişkin paylaşım yapan Özhaseki, "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’yi Kayseri Ziraat Oda Başkanlarımız ile beraber ziyaret edip kendisine çiftçilerimizin taleplerini ilettik. İlgileri ve çözüm adına ortaya koydukları yaklaşım için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kuraklık ve artan girdi maliyetlerinden dert yanan Güneş ise ziyaret sonrası şu ifadeleri kullandı: Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’yi Kayseri Ziraat Oda Başkanlarımız ile beraber ziyaret edip kendisine çiftçilerimizin taleplerini ilettik. İlgileri ve çözüm adına ortaya koydukları yaklaşım için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.