Özhaseki'den yeni parti açıklaması: Kayseri'de kopuş olmaz! Gül'ün fonksiyonu nedir?

Özhaseki'den yeni parti açıklaması: Kayseri'de kopuş olmaz! Gül'ün fonksiyonu nedir?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, yeni parti iddiaları ile ilgili konuştu. Özhaseki, “Kayseri'de AK Parti'den herhangi bir kopuş olmayacaktır” dedi. Özhaseki, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili de, “O oluşum içerisinde Abdullah Gül'ün fonksiyonu nedir bilmiyoruz” diye konuştu.

“KIRILANLAR YENİ PARTİYE GİDEBİLİR”

Ali Babacan'ın partiden istifası ve yeni parti iddiaları ile ilgili açıklama yapan Özhaseki, "Kurulan tüm yeni partiler illa ki şehirlerden birkaç kişiden karşılık bulurlar. Kırıldığını ifade edenler, muhalif olanlar bu partilere gidebilirler. Yeni bir parti kurulsa da akıbetinin millet eliyle hüsran olacağını düşünüyorum, yakın tarihimizde gördüğümüz pek çok tabela partisi örneği gibi." açıklamasını yaptı.

GÜL ETKİSİYLE NEDENİYLE PARTİDEN AYRILANLAR OLUR MU?

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün etkisiyle  Kayseri’de kopmaların olup olmayacağını da katıldığı televizyon programında değerlendiren Özhaseki, "Abdullah Gül şu an için herhangi bir açıklamada bulunmadı. O oluşum içerisinde Abdullah Gül'ün fonksiyonu nedir bilmiyoruz. Farazi şeyler üzerinden benim senaryo yazmam, konuşmam doğru olmaz. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki Kayseri'de AK Parti'den herhangi bir kopuş olmayacaktır. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızın hepsi AK Parti ilkelerini benimsemiş ve lideri Recep Tayyip Erdoğan'a gönülden bağlıdır." karşılığını verdi.