Özhaseki'den Telefonda Kuruköprü Seslenişi!

Özhaseki'den Telefonda Kuruköprü Seslenişi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesince kırsal mahallelere yönelik olarak  düzenlenen “Belediye Mahallenizde” projesi kapsamında Kuruköprü’deki programa katılan Başkan Mustafa Yalçın kalabalığa seslendi. Yalçın, kürsüde konuşmasını yaptığı sırada telefonla Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar birlikte görev yaptığı AK Parti Milletvekili Mehmet Özhaseki’den övgüyle bahsetti ve ardından telefonuyla Özhaseki’yi aradı. Özhaseki’de telefon yoluyla vatandaşa seslendi.

Özhaseki’ye teşekkür eden Yalçın, “Programımıza yoğun iş temposundan dolayı telefonla canlı bağlanan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Kayseri Milletvekilimiz Sayın Mehmet Özhaseki’ye Kuruköprülü hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye Mahallemizde çalışmamız ve Kuruköprü Buluşmamız’a katılan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKKILIÇ, GELİN ALMA TÖRENİNE KATILDI

Diğer yandan Talas programlarına Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı. Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte Kuruköprü programının ardından gelin alma törenine de destek verdi. Büyükkılıç, “Gürpınar Yeşil Mahallemizden geçerken bir gelin alma törenine rastladık. Hatice kızımız ile Mustafa oğlumuzun bu özel günlerinde yanlarında olduk. Rabbim genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin.” dedi. Haber: Cafer ZENGİN