Özhaseki'den, 'Kayseri'de 5'li çete var' diyen Arık'a yanıt: Kimmiş bunlar?

Özhaseki: Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etsin, bağımsız mahkemeler çalışıyor onların dediği gibi değil. Eskisi gibi hukuk yok şimdi. Eskideki gibi baskı yapılan hakimler savcılar yok şimdi, bağımsız adamlar var.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki'den, 'Kayseri'de 5'li çete var' diyen Arık'a yanıt: Kimmiş bunlar?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, partisinin 2021 yılı değerlendirme toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Türkiye genelinde olduğu gibi Kayseri'de de 5'li çetenin olduğunu ve rant paylaştıklarını savunan Arık, 'Bu 5'li çete, kamu kaynaklarını kendi yandaşları ve yakınlarına aktarıyor' dedi.
Arık’ın, bu yöndeki açıklamalarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’den yanıt geldi. 
“ESKİDEKİ GİBİ BASKI YAPILAN HAKİMLER YOK ŞİMDİ! BAĞIMSIZ ÇALIŞAN ADAMLAR VAR…”
Özhaseki, Arık’a seslenerek, “5’li çetenin adını versin” diye konuştu. Özhaseki, “Çetin Arık Bey galiba ‘Kayseri'de 5'li çete var’ demiş. Ben buradan milletvekili arkadaşımıza, anında dilekçeleri hazırlasın Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etsin, bağımsız mahkemeler çalışıyor onların dediği gibi değil. Eskisi gibi hukuk yok şimdi. Eskideki gibi baskı yapılan hakimler savcılar yok şimdi, bağımsız adamlar var. Çalışan namuslu hakimler var. Yani Çetin Bey o 5'li çetenin adını versin. Ne iş yaptıklarını yazsın ve lütfen gidip müracat etsin. Bir an önce de savcılar da harekete geçsin. Bakalım neymiş? Bizler de görelim, kimmiş bunlar! Onları da anlayalım." dedi.

Arık'tan, dikkat çeken çıkış: Kayseri'de de 5'li çete var…

Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN