Özhaseki'den Güneşli tepkisi: Başkanlığımda imara açma, plan tadilatı, yapılaşma hareketi yapılmamıştır…

Özaseki, 'Güneşli Mahallesi'yle ilgili şahsıma yöneltilen ifadeler tamamıyla yalan ve iftiradan ibarettir' dedi. 

Özhaseki'den Güneşli tepkisi: Başkanlığımda imara açma, plan tadilatı, yapılaşma hareketi yapılmamıştır…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Güneşli’de ki tarım okulu arazisinin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğu ile imara açılıp, villa parseline dönüştürülmesine yönelik tartışmalarla ilgili açıklama yaptı. Özhaseki, “Güneşli Mahallesi’yle ilgili şahsıma yöneltilen ifadeler tamamıyla yalan ve iftiradan ibarettir. 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde Kocasinan Güneşli Mahallesi’nde herhangi bir imar hareketi (imara açma, plan tadilatı, yapılaşma hareketi) kesinlikle yapılmamıştır” dedi.


Özhaseki, “Bazı basın yayın organlarında çıkan CHP’nin kiralık milletvekili Çetin Arık’ın huy haline getirdiği yeni bir yalanı ile karşı karşıyayız. Demek ki üzüm üzüme bakarak kararmış, Genel Başkanları ile benzerlikleri takdire şayan. Güneşli Mahallesi’yle ilgili şahsıma yöneltilen ifadeler tamamıyla yalan ve iftiradan ibarettir. 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde Kocasinan Güneşli Mahallesi’nde herhangi bir imar hareketi (imara açma, plan tadilatı, yapılaşma hareketi) kesinlikle yapılmamıştır. Konuyla ilgili açıklamayı; Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilgili basın yayın kuruluşlarına göndermiştir” diye konuştu. Diğer yandan Özhaseki'nin "basına gönderildi" dediği açıklama ise şu şekilde:

Arık: Köylünün okul için bağışladığı arsaya belediye villa yapıyor!

Haberin detayları için TIKLAYIN