ÖZHASEKİ, BÜYÜKKILIÇ, PALANCIOĞLU ve YALÇIN'DAN SEYİT AHMET OKUR AÇIKLAMASI!

ÖZHASEKİ, BÜYÜKKILIÇ, PALANCIOĞLU ve YALÇIN'DAN SEYİT AHMET OKUR AÇIKLAMASI!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire eski Başkanı, Doktor Seyit Ahmet Okur’un  Koronavirüs’ten hayatını kaybetmesinin ardından başta eski mesai arkadaşı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki olmak üzere Başkanlar duygularını paylaştı.

ÖZHASEKİ: ŞEHRİMİZ İÇİN MESAİDE BULUNDUĞUMUZ...

Özhaseki, “Uzun yıllar Kayseri Büyükşehir Belediye'sinde şehrimiz için mesaide bulunduğumuz, Sağlık ve Sosyal Hizmetler eski Daire Başkanı Dr. Seyit Ahmet Okur'un vefatını teessürle öğrendim. Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum.” dedi.

BÜYÜKKILIÇ: LÜTFEN TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM

"Koronavirüse karşı lütfen tedbiri elden bırakmayalım” uyarısı da yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ise “Büyükşehir Belediyemiz çatısı altında şehrimize uzun yıllar hizmet eden Dr. Seyit Ahmet Okur'un vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Koronavirüse karşı lütfen tedbiri elden bırakmayalım” ifadelerini kullandı.

PALANCIOĞLU: VEFAT HABERİNİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi eski Başkanı Seyit Ahmet Okur'un vefat haberini almanın üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah'tan rahmet, değerli ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

YALÇIN: MEKANIN CENNET OLDU

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da eski mesai arkadaşı ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde birlikte çalıştığımız Dr. Seyit Ahmet Okur'un vefatından duymuş olduğum üzüntüyü belirtir, ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun.” dedi.