Özhaseki: Bu kadar yoğun duygular yaşadığım bir an olmamıştı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, dün açılışı yapılan Erciyes Üniversitesi KANKA Çocuk Hematoloji - Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Özhaseki, emeği geçen hayırseverlere teşekkür etti.

Özhaseki: Bu kadar yoğun duygular yaşadığım bir an olmamıştı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Aynı zamanda AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki incelemeleri sırasında, “Birçok açılış yapmamıza rağmen bu kadar yoğun duygular yaşadığım bir an olmamıştı” ifadelerini kullandı. Özhaseki, “Dün Sayın Cumhurbaşkanımızın telekonferans ile teşrifleriyle açılan Erciyes Üniversitesi KANKA Çocuk Hematoloji - Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanemizde bugün hayırseverlerimizle birlikte incelemede bulunduk.Bugüne kadar hayırseverlerimizle bir araya gelip birçok açılış yapmamıza rağmen bu kadar yoğun duygular yaşadığım bir an olmamıştı. Burası sayesinde inşallah nice evladımız şifa bulacak. Rabbim emeği geçen herkesten tekrar tekrar razı olsun” dedi.

"AYNI ANDA 40 HASTAYA İLİK NAKLİ YAPILABİLECEK"

Özhaseki'ye eşlik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise şu ifadeleri kullandı: Dün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans yöntemiyle açtığı Erciyes Üniversitesi KANKA Çocuk Hematoloji Onkoloji Hastanesi’nde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki , Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ve Dernek Başkanımız Prof.Dr. Musa Karakürkçü ile incelemelerde bulunduk. Bu hastane Türkiye’nin ve dünyanın en modern ve en büyük Çocuk Hematoloji ve Onkoloji hastanesi ve burada aynı anda 40 hastaya ilik nakli yapılabilecek kapasiteye sahip. Büyük bir özveri ile bu güzel hastanenin şehrimize kazandırılmasına vesile olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki ‘ye , dernek başkanımıza ve hayırseverlerimize yürekten teşekkür ediyor; yavrularımıza şifalar diliyorum.