Özhaseki bakın muhalefetin uykusunu nasıl kaçırdı

2024 yılı Bütçe Teklifinin, TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın görüşmeleri sırasında ilginç anlar yaşandı. Bakan Özhaseki bu anları 'uyandırma servisi' başlığıyla sosyal medya hesabından paylaştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki bakın muhalefetin uykusunu nasıl kaçırdı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı Bütçe Teklifinin, TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda yapılan görüşmelerinde kameralara hem gülümseten hem de komisyonda uykusu gelen üyelerin uykularını kaçıran anlar yaşandı. 

Özhaseki muhalefetin uykusunu kaçırdı

TBMM Plan Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı Bütçe Teklifinin görüşülürken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin açıklama yaptığı sırada muhalefet partilerden gelen tepkilere Bakan Özhaseki, “Değerli arkadaşlar siz konuşacaksınız cevap vermeyecek miyim? O zaman sessizce bekleyin. Saygılı olun. Canın ne istiyorsa onu söyleyebilirsin serbest” diyerek karşılık verdi.
Küçük atışma sonrası Bakan Özhaseki, suyunu içerken hafif gülümseyerek “Evet iyi oldu ya. Uykusu gelenlerin uykusu kaçtı arkadaşlar. Dur birazdan patatesten bahsedersin ya, sakin ol ya” demesi ise grupta gülümsemelere sebep oldu.    
Daha sonra Bakan Özhaseki açıklamasına kaldığı yerden devam etti.