Özer: Kuyrukları, vatandaşı içine düşürdüğünüz çaresizliği saklayacağınızı mı sanıyorsunuz?

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Kent ekmek büfelerinin arka tarafa taşınmasına tepki göstererek, Metrelerce kuyrukların oluştuğu Kent ekmek büfesini herkesin gözü önünden, Meydandan kaldırıp, arka sokağa taşıyınca yoksulluğu, kuyrukları, vatandaşı içine düşürdüğünüz çaresizliği, beceriksizliğinizi saklayacağınızı mı sanıyorsunuz?' dedi.

Özer: Kuyrukları, vatandaşı içine düşürdüğünüz çaresizliği saklayacağınızı mı sanıyorsunuz?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Kent Ekmek büfesi dikkat çeken bir kararla kaldırıldı. Ucuz ekmek alabilmek için büfeye gelen ve yerinde olmadığını gören bazı vatandaşlar, kısa süreli şaşkınlık yaşarken, belediye yerleştirdiği tabelalarla da büfelerin taşındığı 60 metre arkadaki yeni yeri işaret etti.

Diğer yandan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Cumhuriyet Meydanı’nda zaman zaman ortaya çıkan uzun kuyruklarla da gündeme gelen Kent Ekmek büfesinin, Çınaraltı Kafenin arkasına taşınmasına tepki gösterdi. Özer, “Metrelerce kuyrukların oluştuğu Kent ekmek büfesini herkesin gözü önünden, Meydandan kaldırıp, arka sokağa taşıyınca yoksulluğu, kuyrukları, vatandaşı içine düşürdüğünüz çaresizliği, beceriksizliğinizi saklayacağınızı mı sanıyorsunuz? Çözümünüz bu mu? Hakikaten böyle bir çözümü yaparsa AKP yapar! En iyi yaptığınız iş, gerçekleri saklamak, ama nafile! Halk, sizin gerçek yüzünüzü gördü. Halkın iktidarı yakın. Hala yalanla, algıyla uçuyorsunuz! Bu yalan düzenin artık gideri yok” ifadelerini kullandı.