Özer Kılıçdaroğlu ile ne görüştü?

CHP Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ile görüştü. Görüşmede neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Özer Kılıçdaroğlu ile ne görüştü?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayı 4-5 Kasım’da yapılacak. Kurultayda, genel başkanlık seçiminin yanı sıra parti meclisi ve yüksek disiplin kurulu seçimi de gerçekleştirilecek. Kurultay için hazırlıklar sürerken parti içerisinde de hareketli günler yaşanıyor. 

CHP’de kurultay hazırlıkları devam ederken, Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer’den, dikkat çeken bir paylaşım geldi. Eski İl Başkanı Özer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonla görüştüğünü ifade etti. Kılıçdaroğlu’nun kendisini telefon ile arayıp hâl hatır sorduğunu söyleyen Özer, Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. Ayrıca ikili telefon görüşmesinde Kayseri başta olmak üzere sürece yönelik istişarelerde bulundu. Özer, düşüncelerini Kılıçdaroğlu’na ilettiğini de aktardı. 

Özer paylaşımında, “Telefonla arayıp, hal hatır soran Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisiyle Kayseri başta olmak üzere sürece ilişkin, yaşanan ve ortaya konan haksızlıklara yönelik de istişarede bulunduk. Aynı zamanda kendisine düşüncelerimizi de ilettik.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde önceki dönem Kayseri Milletvekili Çetin Arık ile görüştüğü belirtilen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Zeki Özkan’ın görevden alınmasıyla başlayan tartışmaların ardından gönül almaya çalıştığı yorumları yapıldı.
Diğer yandan Özer, 28. Dönem Milletvekilli adaylığı için görevinden istifa etmiş ve adaylık sıralamasında 5. sırada yer almıştı.