Özer, İstanbul'da

CHP Parti Okulu tarafından hazırlanan 'Yerel Yönetimlerde Plan Bütçe Çalışması ve İmar Yetkisi eğitimleri' tamamlandı. İstanbul'da yapılan eğitimde CHP'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Özer de katılımcılara bilgi verdi.

Özer, İstanbul'da
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda partisinin Grup Başkavekili Özgür Özer, parti okulunun çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Özer, "CHP Parti Okulu eğitmeni olarak İstanbul’daki eğitimlere katıldık. Cumartesi-Pazar İstanbul’da 39 ilçenin yaklaşık 600 civarında belediye Meclis Üyesine yönelik yapılan eğitim çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamladık. Eğitimlerde bütçe ver imar konularını masaya yatırdık” diye konuştu.
Belediye Meclis Üyesi Özgür Özer, eğitim programı çerçevesinde CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Serpil Beşok ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Grup Sözcüsü Tarık Balyalı başta olmak üzere bir çok isimler bir araya gelip, görüş alışverişinde bulunduklarını da dile getirdi.