Özer'den, Özhaseki'ye tepki: Meydanı boş bulup, artık uçmayı bırakın!

Özhaseki'nin yaptığı açıklamalara tepki gösteren CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer: Kırdığınız, kararttığınız, ötekileştirdiğiniz, haklarını yok ettiğiniz, bela okuduğunuz insanlar size haklarını helal ediyor mu?

Özer'den, Özhaseki'ye tepki: Meydanı boş bulup, artık uçmayı bırakın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı ‘Helalleşme’ çağrısına yönelik “Ben hakkımı helal etmiyorum” yönündeki açıklamasına CHP İl Başkanı Ümit Özer’den tepki geldi. Özer, Özhaseki’nin Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li eski Başkanı Niyazi Bahçecioğlu başta olmak üzere yaptığı bazı açıklamaları hatırlattı ve “Bakalım, bu yaptıklarınızla kırdığınız, kararttığınız, ötekileştirdiğiniz, haklarını yok ettiğiniz, bela okuduğunuz insanlar size haklarını helal ediyor mu?” diye konuştu. Özer, “Şimdi helalleşme konusu açılmışken, işine gelince, menfaat için efsane Belediye Başkanımız Niyazi Bahçecioğlu'na projeler sorduğunu, danıştığını söyle! Sonra oy için, birilerine şirin görünmek için merhum başkanımıza yönelik fütursuzca iftiralar ortaya at...Halk artık gerçek yüzünüzü gördü. Halkın iktidarı yakın. Geliyor gelmekte olan” ifadelerini kullandı.
Özhaseki’nin geçmişte yaptığı bazı açıklamaları hatırlatan Özer, şunları söyledi: Hain darbe girişimi ile insanların, ailelerin hayatlarını karartan, ülkemize büyük zararlar veren FETÖ’nün kumpas davalarına “Allah’a iman eder gibi inanıyorum” diyen…
"Pensilvanya’ya teşekkür mektubu" yazan…
Garibanların  arazilerinin “FETÖ’cüler lehine imar değişikliği” yapılmasına göz yumduğu, “Bizi Fetullah Gülen’e o götürdü” diye dava tutanaklarında yer alan!
Ülkücülere “Uluslararası gücün piyonu” diyen…
“Neyine itiraz edeyim” ifadelerini kullanarak, Teröristbaşı Abdullah Öcalan’a “siyasi figür, teröristlere de gerilla” diyen…
Ankara’da seçim kazanma uğruna iftirada sınır tanımayan, ahlaksızlıkları mahkemece tescillenen kişilere “saygın iş adamı” diyerek umut bağlayan, sabah akşam da yalanlarını sıralamaktan geri durmayan…
Oy tercihleri nedeniyle, kendilerine oy vermeyen vatandaşlara yönelik “Allah oylarının belasını versin" deyip, insanlara bela okuyan…
ve ülkemizde vatandaşlarımız iş, aş beklerken, geleceğinden endişe ederken “Suriyeliler ekonomiyi ayakta tutuyor, onları kimse gönderemez”  diyen, bu halka yoksulluğu, yolsuzluğu ve yasakları reva gören AKP'nin temsilcisi ve Ankara’nın kaybedeni bey, siz önce bu yaptıklarınızın, bu söylediklerinizin hesabını verip, bu yaptıklarınızla helalleşin, yüzleşin! 
Bakalım, bu yaptıklarınızla kırdığınız, kararttığınız, ötekileştirdiğiniz, haklarını yok ettiğiniz, bela okuduğunuz insanlar size haklarını helal ediyor mu?
Yukarıdaki örneklerden ve yakın tarihteki yaşanmışlıklardan da hareketle biz biliyoruz, siz de koltuk için “her şeyi mübah sayan” her türlü “ehliyet” her türlü “Yetenek” var! Ancak “uçak ehliyetim yok” diye diye de meydanı boş bulup, artık “uçmayı” bırakın. Artık yeter! Halk, yalanlarınıza, algı oyunlarınıza inanmıyor. Geliyor gelmekte olan.