Özer: 19 yıldır Türkiye'yi kim yönetiyor?

CHP İl Başkanı Ümit Özer, AK Parti'ye tepki gösterdi. 'Ülkeyi kim yönetiyor?' diyen soran Özer, 'AKP iktidarı halktan kopuk yaşayıp, her bulduğu fırsatta siyasi dilin nezaketinden yoksun ithamlarda bulunarak algı oluşturmaya çalışmaktan başka bir şey yapmamaktadır' diye konuştu.

Özer: 19 yıldır Türkiye'yi kim yönetiyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ümit Özer, açıklamasında “100.yılı yaklaşan koskoca bir ülkeyi tarihinde ilk defa ayçiçek yağı ithal etme noktasına getirecek kadar yanlış tarım politikaları izleyenler kim?” diye sordu. 
Özer, şu ifadeleri kullandı: Esnafımız, çalışanları ile beraber aylardır “nefes almaya çalışırken” mesafesiz, lebalep dolu salonlarda sağlıkçılarımızın, vatandaşlarımızın emeğini hiçe sayarak kongre yapan kim?
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gara Şehitlerimiz için “Ulusal Yas” ilan edilmesi teklifini reddedip, sanki şehitlerimiz vatan toprağına yeni emanet edilmemiş gibi parti kongrelerine devam eden kim? Çiftçilerimizi desteklemeyip, ithalatı destekleyerek, yabancı çiftçilerden ödül alan kim?
Çiftçilerimizin mallarına, traktörlerine haciz gelirken “Türkiye hiçbir zaman kendi kendine yeten bir ülke olmadı” diye akla, hayale sığmayacak açıklamaların arkasına saklananlar kim? 
100.yılı yaklaşan koskoca bir ülkeyi tarihinde ilk defa ayçiçek yağı ithal etme noktasına getirecek kadar yanlış tarım politikaları izleyenler kim?
Sadece Kayseri’den değil Türkiye’nin her yerinden 21. yüzyılda olmaması gereken ucuz sebze ve meyve kuyruklarındaki vatandaşlarımızın görüntüleri gelirken hala 2 dünya savaşının yaşandığı 20. yüzyıldaki kuyruklardan bahsedenler kim?
Geçinemiyoruz diyenlere abartma diyen, kuru ekmek yiyorsa aç değildir diyen kim?
Deprem bölgesine gidip vatandaşa keyif çayı fırlatanlar kim?
Çin’den 83 milyonluk nüfusumuzun yarısına bile yetmeyecek kadar aşı alıp, zamanında Çin’e kendi ürettiği aşıyı gönderen Refik Saydam Hıfzıssıhha Kurumu’nu kapatan kim?
Kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP'nin ilk yıllarında kurulan birçok fabrikayı, kurumu satan yerine bir tane bile yapamayan kim?
Yandaşlarına köprü, hastane yaptırıp, milletine geçmediği yolun, köprünün parasını ödeten kim?
Tank Palet fabrikasını satan kim?
TSK’nin kalbi kozmik odanın FETÖ tarafından didik didik edilmesine izin veren kim?
Türk Ordusunun şerefli Komutanları, kumpas davalarıyla yargılanırken meydanlarda ordumuza ağır ithamlarda bulunan kim?
İktidara gelebilmek için tarikatların, cemaatlerin devletin önemli kurumlarına yerleşmesine izin veren kim?
İktidarda kalabilmek için PKK'lı teröristlerle poz verip, YPG ve PKK'nın sınırlarımızdan konvoy oluşturarak geçmesine izin veren kim?
Terörist Murat Karayılan "AKP' yi biz iktidar yaptık" sözleri ile işbirliğini dile getirirken terörist başı Öcalan'ın kardeşini devletin kanalına, milletimizin vergi ödediği kanala çıkaran kim?
"Valilerimize operasyon yapmayın dedik" diyen kim? 
Milli bayramlarımızın kutlanması yasaklanırken, terörist başının posterlerinin açılarak meydanlarda terör propagandasının yapılmasına göz yumanlar kim?
"Türkiye Cumhuriyeti teröristtir" diyen Şivan Perveri 2013 yılında Diyarbakır'da toplu açılış törenine çıkaran kim?
Eli kanlı teröristlere "gerilla" diyen kim?
Milletimize acı reçete sunan, "gerçek mümin fakirlikte sabredendir" diyerek sarayda müzikli davet veren kim?
15 Temmuz'u Allah'ın lütfu olarak gören, üniversite diplomasını gösteremeyen Cumhurbaşkanı kim? 
AKP iktidarı halktan kopuk yaşayıp, her bulduğu fırsatta siyasi dilin nezaketinden yoksun ithamlarda bulunarak algı oluşturmaya çalışmaktan başka bir şey yapmamaktadır.