Özdoğan: Bu bir gönül işi

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Park ve Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret etti. Özdoğan, temizlik hizmetleri personeline bayram öncesi ve bayram süresince gösterdikleri özen için teşekkür etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özdoğan: Bu bir gönül işi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri ile bir araya geldi. Personelleri ziyaret eden Özdoğan, bayram boyunca özenle çalıştıkları için teşekkürlerini iletti. “Hep birlikte güzel ilçemiz için çalışıyoruz” diyen Özdoğan, “Bu bayramda ciddi performans gösterdiniz. Sabahın 8’den akşamın 11’ine kadar çalıştınız, haberim var. Allah razı olsun. Müdürümüz Ayhan Bey, Bulut Bey, Hakan Bey eksik olmasınlar bu noktada hep sahadaydı. Sizde emek verdiniz gönül verdiniz gerçekten işinizi severek yaptınız. Çünkü kolay değil, bayramda, evinde sevdiklerinin yanında kalamayan ya da daha az kalan sizlersiniz.” ifadelerini kullandı.  

Özdoğan: Bu bir gönül işiÖzdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bu bir gönül işiydi gerçekten bu bayramda, dokuz günlük tatil sürecinde gerçekten pırıl pırıl bir Hacılar gördük. Herhangi bir şikâyet gelmedi. Bu noktada ben özellikle teşekkür etmek istedim başta müdürüm olmak üzere tüm ekibinize ayrı ayrı şahsınıza teşekkür ediyorum. Ciddi bir çalışma gösterdik bu da sizin işinizi ne kadar sevdiğinizi, ilçenizi ne kadar sevdiğinizi, işinize ne kadar önem verdiğinizi gösteren bir ölçekti benim içinde belediyemiz içinde. Her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsınız.”