Özdemir: Suriyeli misafirlerimizin en kısa sürede ülkelerine dönmelerinin sağlanmasını bekliyoruz

Kayseri'de yaşanan çirkin olayın ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayserili Milletvekili İsmail Özdemir'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Milletvekili Özdemir, 'Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir.' dedi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Özdemir: Suriyeli misafirlerimizin en kısa sürede ülkelerine dönmelerinin sağlanmasını bekliyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de akşam saatlerinde yabancı uyruklu bir şahsın, küçük yaşta yabancı uyruklu bir çocuğu taciz ettiği iddialarının ardından başlayan olaylar hızla büyürken açıklamalarda peş peşe geliyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir de konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

'Provokasyonlara mahal verilmemeli'

Milletvekili Özdemir, MHP olarak beklentilerinin, Suriyeli misafirlerin mümkün olan en kısa sürede ülkelerine dönmeleri olduğunu söyledi. Özdemir açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

“Kayseri’de bir çocuğumuza yönelik sergilenen insanlık dışı davranışta bulunan Suriyeli şahıs gözaltına alınmış ve hakkındaki işlemlere başlanmıştır. Konuyla ilgili olarak Kayseri Valiliği’nce yapılan açıklamanın dikkate alınması ve hemşerilerimizin huzurunu kaçıracak provokasyonlara mahal verilmemesi elzemdir. Türkiye’nin huzur ve güvenliği için Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir.”