Özdamarlar hayatını kaybetti

Kayseri'ye kültür, sanat ve diğer birçok noktada önemli değerler katan Eğitimci, Yazar ve Akademisyen Kadir Özdamarlar hayatını kaybetti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Özdamarlar hayatını kaybetti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri önemli bir ismi daha kaybetti. Eğitimci, Yazar ve Akademisyen Kadir Özdamarlar’dan acı haber geldi.  Kayseri’ye birçok noktada önemli katkılar sunan eğitimci, yazar ve akademisyen olmasının yanı sıra Kayseri Develililer Derneği eski başkanı Kadir Özdamarlar hayatını kaybetti. Kayseri Şehir Hastanesinde bir süredir tedavisi devam eden Özdamarlar, 76 yaşında hayata gözlerini yumdu. 

Özdamarlar’ın acı haberini oğlu Taha Özdamarlar paylaştı. Paylaşımda, “Muhterem babam Kadir Özdamarlar bugün itibarıyla Rahmet-i Rahmâna kavuştu. Yüce Mevla’m rahmetiyle muamele etsin. Cenaze namazı ikindi namazını müteakip Kayseri Asri Mezarlıkta Hulusi Akar Camii’nden kalkacaktır. Lütfen haklarınızı helal ediniz. Sevenlerinin dualarına talibiz.” ifadeleri kullanıldı. 

Özdamar hayatını kaybetti

Kadir Özdamarlar, Orgeneral Hulusi Akar Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eski Mezarlığa defnedilecek. 

Kayseri Olay ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.