Otel restoranında müşterinin kafasında şişe parçaladı

Kayseri'de yaşandığı iddia edilen olay şaşkınlık yarattı. Bir otelin restoranında müşterinin kafasında şişe parçalanması iddiası gündeme bomba gibi düştü. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Otel restoranında müşterinin kafasında şişe parçaladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de ortaya atılan iddia şok etti. İddiaya göre, bir otelin restoranında müşterinin kafasında şişe parçalandı. İddialara göre olay, Kocasinan ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Bozantı Caddesinde bir otelde meydana geldi. Otelin restoranında yabancı uyruklu olduğu iddia edilen şahıs, başka bir masada oturan müşterilere saldırdı. Şahıs, bir müşterinin de kafasında şişe parçaladı. Çıkan kavga sonrası ise yabancı uyruklu şahsın olay yerinden kaçtığı, yaralı şahsın ise hastaneye götürüldüğü ifade edildi. 

İddiaları gazeteci Azim Deniz sosyal medya hesabından gündeme taşıdı. Deniz paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Bozantı caddesinde ki bir otelin restoranında Suriye ya da İranlı olduğu iddia edilen yabancı uyruklu bir şahıs başka masada oturan müşterilere saldırarak müşterilerden birinin kafasında şişe parçaladı. Çıkan kavga sonrası yabancı uyruklu şahıs olay yerinden kaçtığı yaralı şahsın ise hastaneye götürüldüğü öğrenildi."