OSB yönetiminin Ankara ziyaretinin perde arkasında ne var?

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetimi Ankara'da MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'u ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

OSB yönetiminin Ankara ziyaretinin perde arkasında ne var?

Kayseri OSB yönetimi TBMM’sinde MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u ziyaret etti. Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Baktır, Nuri Çetinçağlar, Nihat Bozkurt, Denetim Kurulu Üyesi Yusuf Sarıalp, Bölge Müdürü Abdülmenap Esko ve Hukuk Müşaviri Ali Fidan yer aldığı Kayseri OSB heyeti Ankara ziyaretinde MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u TBMM’de ziyaret etti.

OSB yönetiminin Ankara ziyaretinin perde arkasında ne var?

MHP Milletvekili Baki Ersoy’a bir plaket de takdim eden heyetin ziyarette Milletvekili Ersoy’a hangi sıkıntıları ilettikleri ise merak konusu oldu.
Ziyareti Milletvekili Ersoy sosyal medya hesabından şu şekilde paylaştı, “Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Baktır, Nuri Çetinçağlar, Nihat Bozkurt, Denetim Kurulu Üyesi Yusuf Sarıalp, Bölge Müdürü Abdülmenap Esko ve Hukuk Müşaviri Ali Fidan ziyaretime geldiler. Nazik hediyeleri ve ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.