OSB'deki Başkanlık seçiminde dikkat çeken detay! 200 kişi…

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki seçimde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

OSB'deki Başkanlık seçiminde dikkat çeken detay! 200 kişi…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

OSB'deki fuar alanında gerçekleştirilen seçimde Divan heyeti için iki liste yarıştı. Genel kurulda Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, 916 üyenin yer aldığı OSB'de salonda 520 katılımcının olduğunu ifade ederek, seçim için gerekli çoğunluğun sağlandığını söyledi. Seçimin başlamasıyla birlikte katılımcı sayısının daha sonra 611 rakamına ulaştığı da ifade edildi. 
Kayseri OSB seçimini Olay Türk canlı yayınında izlemek için TIKLAYIN

OSB'deki Başkanlık seçiminde dikkat çeken detay! 200 kişi…
Divan Başkanlığı için Mehmet Yalçın ve ekibi Ali Baktır ismini önerirken, Tahir Nursaçan ve ekibi ise Yusuf Turan ismini önerdi. Daha sonra bu adaylar oylamaya sunuldu. Divan Başkanlığı için Mehmet Yalçın ve ekibinin teklif ettiği Ali Bakır 293 oy, Tahir Nursaçan ve ekibinin önerdiği Yusuf Turan ise 121 oyu aldı. Böylece Ali Baktır Divan Başkanı oldu. Ancak Divan başkanlığı oylaması dikkat çeken bri ayrıntıyı gün yüzüne çıkardı. Oylama anında Akçadırcı salonda 520 katılımcının olduğunu duyurdu. 
Divan için oy kullanan sayısı 414 rakamına ulaştı. Yani o an salonda bulunan 106 kişi divan başkanlığı için oy  kullanmadı. Bu rakam daha sonra daha da arttı. Ortaya çıkan bu tablonun ardından OSB’de seçimin sonucunu Divan için oy kullanmayan yaklaşık 200 kişi belirleyecek yorumlarını da beraberinde getirdi. Kayseri OSB seçimini Olay Türk canlı yayınında izlemek için TIKLAYIN

OSB'deki Başkanlık seçiminde dikkat çeken detay! 200 kişi…

OSB'de beklenen Başkanlık seçiminde neler yaşadı?

Haberin detayları için TIKLAYIN