OSB'de yeni Başkan belli oldu!

Kayseri'de yeni Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) yeni Başkanı belli oldu. Yönetim bugün toplandı ve bazı kararlar aldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

OSB'de yeni Başkan belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Gömeç tarafına kurulacak olan yeni OSB'nin Başkanı belli oldu. Yeni Başkan ve yönetim bugün toplandı. Yeni OSB'nin adı Erciyes olacak. 

OSB'de yeni Başkan belli oldu!

Kayseri'de 4. OSB olarak kurulacak olan Erciyes OSB'nin müteşebbis heyeti ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

OSB'de yeni Başkan belli oldu!

Erciyes OSB Yönetim Kurulunu belirlerken, Kayseri Vali Yardımcısı Şenol Esmer Müteşebbis Heyet Başkanlığına, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ise Müteşebbis Heyet Başkan Yardımcılığına seçildi.

OSB'de yeni Başkan belli oldu!

Toplantıya katılan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yeni yönetime başarılar diledi. Palancıoğlu, "Sayın Vali Yardımcımıza ve kıymetli Başkanlarımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilerim." dedi.

YENİ OSB NEREDE OLACAK? 

Yeni OSB, Gömeç Bölgesine yapılacak. Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, bir süre önce yaptığı açıklamada “Kayseri - Sivas karayolunun 25. kilometresinde, Bünyan'a 19 kilometre mesafede, sağlam zemin üzerine yapılacak olan OSB'mize bin 450 civarında sanayicimiz tarafından ciddi bir talep geldi" dedi.