'Örnek hayat ve davranışları kendimize prensip edelim'

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde...

'Örnek hayat ve davranışları kendimize prensip edelim'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mevlid Kandili'nin tüm İslam alemi için sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Demirezen’in mesajı şöyle; “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mevlid Kandili’nin, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i (s.a.v.) ve bütün insanlığa vermiş olduğu mesajları layıkıyla anlamak için bir vesile olduğunu anlamalıyız.

Sevgili Peygamberimizin örnek hayatı ve davranışlarından dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz.
Bu vesileyle, Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasına, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını diliyor, tüm İslâm Âleminin Mevlid Kandili’ni kutluyorum.”