Onların da imdadına polis yetişti!

Sınava geç kalan öğrencileri imdadına Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri yetişti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Onların da imdadına polis yetişti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 56 bin 480 adayın katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kayseri Emniyeti için de ayrı bir sınav oldu. Kayseri Emniyet personeli sınava geç kalan öğrencileri, sınava yetiştirebilmek için olağanüstü bir performans sergiledi. 

YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) maratonu nedeniyle sabah saatlerinde kentte trafik yoğunluğu dikkat çekerken, saat 10.15’te başlayan sınav için kapılar 15 dakika öncesinde kapatılarak, adaylar alınmadı. Farklı nedenlerle sınava geç kalma durumunda olan adayların yardımına ise Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri yetişti. Sınav saatine kısa bir süre kala yolda kalan adaylar Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından polis otoları polis motosikletleriyle sınava yetiştirildi. O onlar Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarından, ‘Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü olarak 08-09 Haziran 2024 tarihlerindeki YKS sınavına giren gençlerimizin sınava geç kalmamaları için tüm ekiplerimizle yanlarındayız. Gençlerimize başarılar dileriz.’ ifadeleriyle paylaşıldı.