'Onlar bizim kahramanlarımız'

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Öztürk mesajında, 'Sizler, sadece ailenizin değil, toplumumuzun da temel taşlarısınız' ifadelerini kullandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

'Onlar bizim kahramanlarımız'

Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj da Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk yayımladı. Başkan Öztürk, mesajında babaların her zaman yol gösterici ve destek olan kahramanlar olduğunu söyledi. 

Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Babalarımız, ailemizin direği, bizlere yol gösteren ve her zaman destek olan kahramanlarımızdır. Onların sevgisi, fedakarlıkları ve özverileri, bizleri güçlü ve mutlu bireyler olarak yetiştirmektedir.

Bugün, Babalar Günü'nü kutlarken, tüm babalarımızın bu özel gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Sizler, sadece ailenizin değil, toplumumuzun da temel taşlarısınız. Çocuklarınıza ve ailelerinize duyduğunuz sevgi ve bağlılık, bizler için her zaman örnek teşkil etmektedir.

Bu vesileyle, aramızdan ayrılmış olan babalarımızı rahmetle anıyor, hayatta olan babalarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. Babalar Günü'nüz kutlu olsun.”