ÖMK sonrası Genç'ten dikkat çeken ziyaretler!

Hafta içi TBMM'de Öğretmenlik Mesleği Kanunu'nun kabul edilmesinin ardından CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, dikkat çeken bir ziyaretler gerçekleştirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

ÖMK sonrası Genç'ten dikkat çeken ziyaretler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bu hafta Milli Eğitim Akademisi kurulmasını da içeren Öğretmenlik Mesleği Kanunu Genel Kurulda kabul edilerek yasalaştı. 
Hafta için Öğretmenlik Mesleği Kanunu’nun kabul edilmesinin ardından CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Eğitim Sen Kayseri Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Sedat Ünsal ve eğitimcilerle görüştü.

ÖMK sonrası Genç'ten dikkat çeken ziyaret!

Genç, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘Eğitim-Sen Kayseri Şubesi’ni, Kocasinan İlçe Başkanımız Sayın Barış Özdemir ile birlikte ziyaret ederek Şube Başkanı Sayın Uğur Sedat Ünsal ve değerli eğitim emekçileriyle bir araya geldik. Eğitimin sorunlarını ve öğretmenlerimizin hak mücadelesini konuştuk. Geleceğimizin teminatı olan öğretmenlerimize destek olmaya devam edeceğiz!’ dedi. 

ÖMK sonrası Genç'ten dikkat çeken ziyaretler!

Genç, Eğitim Sen ziyaretinin ardından bir diğer eğitim sendikası Eğitim İş Kayseri Şubesi'ni de ziyaret etti. Genç, o anları da 'Eğitim-İş Kayseri Şubesi’ni, Kocasinan İlçe Başkanımız Sn. Barış Özdemir ile birlikte ziyaret ederek Şube Başkanı Sn. Tülay Bayrak ile eğitimcilerimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini ele aldık. Eğitimde dayanışma ile güçlüyüz!' ifadeleriyle paylaştı. 

ÖMK sonrası Genç'ten dikkat çeken ziyaretler!
Muhalefetin ve eğitim sendikalarının tepki gösterdiği yasada, eğitim öğretim hizmetlerini yürüten öğretmenlerin seçilmeleri, yetiştirilmeleri, atanmaları, hakları, ödev ve sorumlulukları, ödül ve cezaları, kariyer basamaklarında ilerlemeleri ve öğretmenlik mesleğine ilişkin diğer hususlar ile Milli Eğitim Akademisinin kurulması, görevleri, teşkilat yapısı ve personeline ilişkin konular düzenleniyor.