Olaylar nedeniyle iptal edilmişti! Büyükkılıç da orayı işaret etti.

Daha önce olaylar nedeniyle iptal edilmişti. Milli coşkuyu hep beraber yaşamak için Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da orayı işaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Olaylar nedeniyle iptal edilmişti! Büyükkılıç da orayı işaret etti.
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye ile Avusturya arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası karşılaşması öncesi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, milli coşkuyu hep beraber yaşamak için Kayserilileri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ne davet etmişti.

Ancak 2 Temmuz’da oynanacak olan karşılaşma öncesinde Kayseri’de Suriyeli bir çocuğun taciz edildiği iddiasının ardından patlayan olaylar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medyadan açıklama yaparak, görülen lüzum üzerine etkinliğini iptal edildiğini duyurmuştu.

Başkan Memduh Büyükkılıç, bir kez daha sosyal medyadan paylaşım yaparak Kayserilileri bugün oynanacak Türkiye-Hollanda karşılaşması öncesinde Millet Bahçesine davet etti. Başkan Memduh Büyükkılıç, saat 22.00’deki etkinlik için ‘Hollanda-Türkiye milli maçımızı Millet Bahçemizde izlemeye ne dersiniz?’ mesajını paylaştı.