Olaylar büyüyor! İnfial Kayseri'ye yayılıyor!

Kayseri'de akşam saatlerinde meydana gelen taciz olayının ardından kentte Suriyelilerin yaşadığı diğer mahallelerde olaylar baş göstermeye başladı. Sahabiye'de Polis havaya ateş açtı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Olaylar büyüyor! İnfial Kayseri'ye yayılıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Suriyelilerin ağırlıklı olarak yaşadığı bölgelerden Eskişehir Bağları Danişmentgazi Mahallesi’nde 30’lu yaşlarda bir Suriyeli’nin küçük yaşlardaki Suriyeli bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla başlayan olaylar büyüyor. 
Vali Gökmen Çiçek, MHP Milletvekili Baki Ersoy, CHP Milletvekili Aşkın Genç, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen bölgeye giderek sükunet çağrısı yapsa da vatandaşların öfkesi dinmiyor. Emniyet güçleri takviye destek isterken, kentte Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı diğer mahallelerde de olaylar patlak vermeye başladı. Hürriyet Mahallesi’nde toplanan bir grubun Örentepe Sokak ve Zade sokakta yabancı plakalı araclara zarar vererek ilerlediği ifade edilirken, bölgeye sevk edilen TOMA’lar kalabalık grupları dağıtmaya çalışıyor. 

Olaylar büyüyor! İnfial Kayseri'ye yayılıyor!
Kayseri’de Suriyelilerin yoğun yaşadıkları bölgelerden biri olan Sahabiye Mahallesi’nden de peş peşe ihbarlar gelmeye başladı. Sahabiye Mahallesi Mete Caddesi’ndeki olaylara polis müdahale ederken, TOMA’lardan da destek istendi. Kalabalığın dağılmaması üzerine polis havaya ateş açtı.