Öğretmenlerden, Vali Çiçek'e davet!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinden kurulan Öğretmenler Halk Oyunları Ekibini çalışmalarına tüm hızıyla sürdürüyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Öğretmenlerden, Vali Çiçek'e davet!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in isteğiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinden kurulan Öğretmenler Halk Oyunları Ekibi, 30 Ağustos Zafer Bayramı gösterileri sonrasında faaliyete geçti. Ekip, 5 aydır haftanın üç günü sürekli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Gösteri yapabilecek duruma gelen Öğretmenler Halk Oyunları Ekibi, Vali Çiçek'e sosyal medya üzerinden horon göstereli bir sohbet davetiyesi iletti. Ekibin liderinden yapılan açıklamada, "30 Ağustos'taki gösteriden sonra verdiğiniz görevle İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Halk Oyunları Ekibi'ni oluşturduk. Beş ay boyunca haftada üç gün olmak üzere sürekli çalıştık ve şu anda bir gösteriye hazırız. Sizi bir akşam bizimle sohbete davet etmek istiyoruz, gelirseniz çok mutlu oluruz" ifadelerine yer verildi.

Vali Çiçek ise öğretmenlerin davetine olumlu yanıt vererek, "Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. En kısa sürede yanınızda olacağım, inşallah" dedi.

Öğretmenlerden, Vali Çiçek'e davet!