Öğretmenin karne notu yürekleri dağladı

Kayseri'de geçtiğimiz ay minibüs kazasında hayatını kaybeden 8 yaşındaki Muhammed Berat Ünal'ın öğretmeni, karnesine duygusal bir not yazdı. Babası Yunus Ünal'ın paylaştığı bu not, okuyanları gözyaşlarına boğdu. Detaylar Kayseri Olay Haberinde… 

Öğretmenin karne notu yürekleri dağladı

Kayseri’de 8 yaşındaki Muhammed Berat Ünal, geçtiğimiz ay evinin önünde bisiklet sürerken minibüsün çarpması sonucu hayata gözlerini yummuştu. Küçük Muhammed’in öğretmeni, karnesine yazdığı notla herkesi duygulandırdı.

‘Küçük meleğim, seni hep özleyeceğiz, unutmayacağız’

Muhammed Berat Ünal’ın öğretmeni, ‘Küçük meleğim, seni hep özleyeceğiz, unutmayacağız’ notunu düştü. Bu mesaj, Muhammed’in babası Yunus Ünal tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Hotu okuyanlar, gözyaşlarına hakim olamadı.
Baba Ünal, ‘Kuzum karneni aldık senin gibi her şeyi güzel oğlumuz Onun hatırası hep bizimle yaşayacak. Öğretmenine ve tüm sevenlerine teşekkür ederiz’ diye konuştu.

Öğretmenin karne notu yürekleri dağladı

Acılı baba trafikte daha dikkatli olunması gerektiğini hatırlattı. Kayseri Olay Haber olarak Muhammed Berat Ünal’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.