Öğretim elemanı arıyorlar

Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu için 3 farklı bölüme öğretim görevlisi aranıyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Öğretim elemanı arıyorlar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’na öğretim elemanları alınacaktır. Kayseri Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümüne 1 adet, Kaynak Teknolojisi Bölümüne 1 adet, Polimer Teknolojisi Bölümüne 1 adet olmak üzere 3 adet öğretim görevlisi alacak.
3 farklı bölüm için öğretim görevlisi alacak olan Kayseri Üniversitesi alacağı öğretim görevlileri için özel açıklamaları ise şu şekilde;
Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümüne başvuracak adaylar için; Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak. Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Ana Bilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Lisans mezuniyeti sonrası Endüstriyel Tasarım Mühendisliği alanında en az 2 yıl mesleki tecrübeye ve yükseköğretim kurumlarında ders verme deneyimine sahip olmak.
Kaynak Teknolojisi Bölümüne başvuracak adaylar için; Makine Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak. Makine Mühendisliği Alanında (tasarım ve imalat alanında) tezli yüksek lisans yapmış olmak. Lisans mezuniyeti sonrasında alanında en az 6 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak. “Kaynakçı Performans Yeterliliği” belgesine sahip olmak.
Polimer Teknolojisi Bölümüne başvuracak adaylar için; Polimer Malzeme Mühendisliği veya Tekstil Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak. Polimer Malzeme Mühendisliği veya Tekstil Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Polimer Teknolojisi alanında çalışmalar yapmış olmak.
Son Başvuru Tarihi                            :  05.09.2023
Ön Değerlendirme Tarihi                   :  11.09.2023
Sınav Tarihi                                       :  14.09.2023
Sonuçların Açıklanacağı Tarih          :  19.09.2023
Kayseri Üniversitesi’nin ilan.gov.tr adresinde yayımlanan ilanı için TIKLAYINIZ