Öğrenciler, Gazi Daşbaşa'yı unutmadı

Kayseri Celal Bayar Anadolu Lisesi öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Öğrenciler, Gazi Daşbaşa'yı unutmadı

Kayseri Celal Bayar Anadolu Lisesi öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Celal Bayar Anadolu Lisesi öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için yaptıkları koşu ile elden ele Türk Bayrağını ve Kuran'ı Kerim'i 1998'de PKK'ya yönelik operasyonda kullandığı aracın uzaktan kumandalı mayınla patlatılması sonucu iki bacağını kaybeden Gazi olan Kazım Daşbaşa takdim ettiler.

Öğrenciler, Gazi Daşbaşa'yı unutmadı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kayseri Şube Başkanlığı öğrencilerin vefa dolu anlamlı koşusu için şu açıklamada bulundu; "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı  Kutlamaları kapsamında Celal Bayar Anadolu lisesi öğrencilerimizden günün anlamına yapılan koşu sonucu Ay Yıldızlı Al Bayarağımızı ve Kutsal kitabımız Kuran'ı Kerim'i vatanımızın bekası icin mücadele iki ayağını feda eden Kahraman Gazimiz Kazım Daşbaşa takdim ettiler. Bu anlamlı ziyaret icin okul müdürümüze, ögretmenlerimize, ögrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz."