'O, Yüce Allah'ımızın bize bahşettiği en önemli rahmettir'

Makine Mühendisler Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

'O, Yüce Allah'ımızın bize bahşettiği en önemli rahmettir'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mevlid Kandili dolayısıyla Makine Mühendisler Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, bir açıklama yaptı. Başkan Varol açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

“Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (SAV)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mübarek Mevlid Kandilini huzur içerisinde karşılamaktayız.

O, Yüce Allah’ımızın bize bahşettiği en önemli rahmettir. Adaleti, dürüstlüğü, hoşgörüsü, güvenirliği, yardımseverliği, sabrı ve birçok özelliği ile tüm dünyaya örnektir. O düşünceleri, karakteri ve davranışları ile insanlığın kurtuluşuna ışıktır.

Bu mübarek gece vesilesiyle tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların İslam dünyasına ve ülkemizin birlik, dirlik ve beraberliğine, kardeşliğimizin güçlenmesine, insanlığın sağlık, barış, huzur ve saadetine vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Vatanımız için Hakk’a yürüyen şehitlerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.”