O yorumcular vekili kızdırdı: Özür dileyin!

İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, bir televizyon kanalında görev yapan spor yorumcularının astsubaylara yönelik sözlerine tepki göstererek, 'özür dileyin' çağrısı yaptı.

O yorumcular vekili kızdırdı: Özür dileyin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş,  “Beyaz Tv  spor yorumcuları, Sinan Engin ve ROK: Astsubaylar sizin gevşek ağzınızda kirlenecek kişiler değildir. Kahraman Astsubayları tanımak isterseniz; Ömer Halisdemir’e bakın; şehitliklere ve sınır boylarına gidin, görün, utanın! Sizi kınıyor, özür dilemeye davet ediyorum" dedi.
NE OLMUŞTU?
Yorumcu Sinan Engin’in, Beyaz TV'de katıldığı spor programında başçavuşlarla ilgili benzetmesi tepki çekti. Engin "Hani bu askerde başçavuşlar vardır anladın mı? Evde fırçayı yerler gelirler erleri fırçalarlar, sonra bağırırlar. Biz askerdeyken bir tane bizde vardı, başçavuş abi. Dedik ya komutanım, yine evde fırçamı yedin geldin? Bu da böyle..." ifadelerini kullandı. Engin'in astsubaylar hakkındaki bu sözlerine bir diğer yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı ise gülerek karşılık verdi. Ortaya çıkan bu tablo tepki topladı.