O teknoloji artık Kayseri'de…

Gelişen teknoloji tıpta da bir çok yeniliğin kapılarını açarken, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr. Abdulkerim Gökoğlu, cerrahi mikroskopların Ferrari'si olarak nitelendirdiği, tümör cerrahisinde çığır açan teknolojiyi Olay'a anlattı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O teknoloji artık Kayseri'de…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Günümüzde gelişen teknoloji insan hayatını kolaylaştırırken, tıpta da çığır açan teknolojiler insanların sağlıklı yaşam sürmelerine olanak sunuyor. Gelişen teknoloji özellikle cerrahların daha başarılı ve kalıcı tedaviler geliştirmelerine yardımcı olurken Türkiye’de çok az sayıda bulunan ve tümör cerrahisinde büyük kolaylıklar sağlayan teknoloji artık Kayseri’de de hastaların hizmetinde.

O teknoloji artık Kayseri'de…

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr. Abdulkerim Gökoğlu, Ferrari olarak nitelendirdiği, tümör cerrahisinde daha hizmet sunabilmek için bu teknolojiyi Kayseri’ye getirdiklerini ifade ederek, ‘Kayseri'mizde üst düzey cerrahi mikroskoplarımız var idi. Fakat bu üst düzey cerrahi mikroskoplarda yeni nesiller olarak adlandırılmaya başlandı. Bunların pek çok varyasyonları var. Biz teknolojiyi hastane gruplarımız olarak yakın takip ettiğimiz için ihtiyacımız olan, özellikle tümör cerrahisinde daha iyi bir hizmet sunabilmek için hastaların gerek bizden sonraki onkolojik argüman ve radyoterapileri için de maksimum tümör enjeksiyonunu hedeflediğimiz için özel filtreli, özel yazılımlı bir cihaz gerekliliği olduğunu yönetimimize bildirdik.

O teknoloji artık Kayseri'de…

Sayın Başhekim'imiz Doktor Erol Bedir Bey'ler de bizim heyecanımıza, hastalar için en iyi hizmeti sunmamıza, şevkimize ortak oldu. Sağ olsun. Kendisi ekibiyle birlikte yoğun çalışmalar sonrasında şehrimize bu cihazı getirmek nasip oldu. Kullandık da dün ilk vakamızı yaptık. Gerçekten çok başarılı bir sonuç elde ettik. Tümör dokusunu farklı renklerde, normal doku farklı renklerde göstermesi hem cerrahi esnasındaki kanama miktarımızı azaltıyor, hem tümörün sınırlarını daha net gördüğümüz için bize kolaylık sağlıyor. Tabii bunların hepsi bize sağladığı avantajlar. Bu cihaz olmadan önce de yine üst düzey bir cihazımız vardı. Fakat bununla biz daha iyi gidiyoruz. Yani bir Ankara yolculuğuna Murat 124 ile de  Ferrari'yle de gidilebilir. Biz hastalarımız için en iyisini yapma vizyonumuzu ve misyonumuzu koruyacağız ve daha iyi daha güzel günler için mücadelemize devam edeceğiz…” diye konuştu.