O tarihlerde Kayseri'de ulaşım ücretsiz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belirli tarihlerde kentte ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Olay'ın haberine.

O tarihlerde Kayseri'de ulaşım ücretsiz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediyesi, Başkan Memduh Büyükkılıç’ın talimatları ile 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’na vatandaşların daha kolay erişebilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Okuyan ve okutan şehir Kayseri’de kitaplarla yedinci kez buluşma zamanı geldi. Kalemlerin izinde, kitapların büyülü dünyasında buluşmak için tüm kitapseverleri 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’na bekliyoruz” dedi.

O tarihlerde ulaşım ücretsiz

Kitapseverlerin daha kolay erişebilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri

Dünya Ticaret Merkezi’nde 513 yazar, 412 yayınevi ve 3 milyonu aşkın kitapla, edebiyat dolu günler yaşanacağını söyleyen Büyükkılıç, ulaşım noktasında da vatandaşlara destek olacaklarını, Kayseri Kitap Fuarı’na kitapseverlerin daha kolay erişebilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenleyeceklerini duyurdu.
Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi olarak, okuma keyfini doyasıya yaşamak, yazarlarla buluşmak ve en yeni kitaplara ulaşmak için kitap tutkunlarını 11-20 Ekim tarihleri arasında düzenledikleri fuara davet ederek, “Ailelerimizin çocukları ile birlikte kitap fuarımıza daha kolay erişebilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenleyeceğiz. Vatandaşlar, belirlenen duraklarda otobüsler ile daha konforlu ve daha rahat bir şekilde Kayseri Kitap Fuarı’na gidebilecek” diye konuştu.

O tarihlerde ulaşım ücretsiz

691 numaralı hat ücretsiz hizmet verecek

691 numaralı hattın Cumhuriyet Meydanı Orduevi durağından saat 9.00’da başlayacağını, yarım saat aralıklarla Mustafa Kemal Paşa Bulvarı güzergâhından fuar alanına ulaşacağını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, fuar alanından ise 9.45’te başlayıp yine yarım saat aralıkla aynı güzergâhtan meydana ulaşım hizmeti verileceğini belirtti.