O partinin Kayserili Genel Başkanı manifestosunu açıklıyor!

Olağanüstü kongrede genel başkanlığa seçilen eski Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Ankara'da partisinin manifestosu açıklayacak. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

O partinin Kayserili Genel Başkanı manifestosunu açıklıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’den Kayseri milletvekili seçilen, açıklamaları nedeniyle AK Parti’den ihraç edilmesinin ardından bir dönem İYİ Parti’de siyaset yapan ve 3 Ağustos 2024  tarihinde yapılan olağan üstü kongrede Merkez Parti Genel Başkanlığa seçilen Pelin Gündeş Bakır, partisinin manifestosunu açıklayacak. 
Pelin Gündeş Bakır, 22 Ağustos 2024 tarihinde Sheraton Ankara Hotel'de basın mensuplarıyla bir araya gelerek partisinin manifestosunu kamuoyu ile paylaşacak. Merkez Parti Genel Başkanı aynı gün öğleden sonrada Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıkacak. Atatürk’ün mozolesine çelenk sunacak olan Bakır, daha sonra Anıtkaberi Özel Defteri’ni imzalayacak. 

O partinin Kayserili Genel Başkanı manifestosunu açıklıyor!

İnşaat Mühendisliği hocası olan Merkez Parti Genel Başkanı Prof Dr Pelin Gündeş Bakır son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 17 Ağustos depremi ile ilgili yaptığı programa davet edilmemesinin ardından gösterdiği tepki ile gündeme gelmişti.