O partide deprem: Kayseri'de il yönetimi istifa etti

Kayseri'de siyaset arenası hareketlendi. Kayseri il yönetimi neden istifa etti? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

O partide deprem: Kayseri'de il yönetimi istifa etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri akşam saatlerinde gelen istifa haberiyle hareketlendi. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kayseri İl Yönetimi hem görevinden hem de partilerinden istifa etti. Partiden yapılan açıklamada gerekçe olarak siyasi neden ve süreç içerisinde yaşanan maddi, manevi yorgunluklar gösterildi. 

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı; 

“Türkiye İşçi Partisi Kayseri İl Yönetimi olarak aldığımız zorlu bir kararı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Uzun süredir devam eden siyasi nedenler ve süreç içerisinde yaşanan maddi ve manevi yorgunluklar sonucunda, görevlerimizden ve parti üyeliğinden istifa etme kararı almış bulunmaktayız.

Emekçi halkımızın haklarına olan bağlılığımız asla sarsılmamıştır. Ancak, siyasi arenada yaşanan dinamik değişimler ve karşılaştığımız güçlükler, etkin bir şekilde mücadele etmemizi engelleyecek boyutlara ulaşmıştır.

Bu süreçte, Kayseri'de emek, adalet ve eşitlik mücadelemizi sürdürme konusundaki kararlılığımızı her zaman koruyacağımızı belirtmek isteriz. Ancak, yönetimimizin istifasıyla birlikte, yeni bir dönemin başlayacağına inanıyor ve halkımızın çıkarları doğrultusunda daha etkin adımlar atılacağına olan inancımızı da ifade etmek istiyoruz.”


O partide deprem: Kayseri'de il yönetimi istifa etti