O müdürlükte Kurban Bayramı alarmı!

Kurban Bayramı öncesi Kayseri'de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde dikkat çeken bir toplantı gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O müdürlükte Kurban Bayramı alarmı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı için geri sayım başladı. 16 Haziran Pazar günü başlayacak bayram için ise Kayseri’de çalışmalar devam ediyor. Vatandaşların sağlıklı kurban alabilmesi ve hijyenik ortamlarda kurbanlarını kesebilmeleri için ise kentteki çalışmalar titizlikle sürdürülüyor. 

Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalar artırılarak devam ediyor. Özellikle İl Müdürü Bülent Saklav detayları yakından takip ediyor. Hayvan pazarlarında denetimlerde yapan Saklav, vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesini diliyor. 

O müdürlükte Kurban Bayramı alarmı!

Hazırlıklar sürerken İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde yapılan toplantı dikkat çekti. İl Müdürü Saklav, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile bir araya geldi. Saklav başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda bayram öncesinde ve bayram süresince yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirler görüşüldü. 

İl müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında İl Müdürümüz Sayın Bülent Saklav başkanlığında İl Müdür Yardımcımız ve Şube Müdürlerimizin katılımı ile bayram öncesinde ve bayram süresince yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantımız gerçekleştirildi.” denildi. 

O müdürlükte Kurban Bayramı alarmı!