O müdürle ilgili dikkat çeken iddia: Whatshap üzerinden..!

Olay Türk TV'de, Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci'nin sunduğu '30 Dakika' programına konuk olan Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Burak Işık, Kocasinan Tarım ve Orman İlçe Müdürü ile ilgili çarpıcı iddiaları gündeme taşıdı. Işık, 'Nerede ne yapıyor, ne ediyor. Hepsinden haberimiz var. Kimlerden ne icazet alıyor bilgimiz var' ifadelerini kullandı.

O müdürle ilgili dikkat çeken iddia: Whatshap üzerinden..!

Olay Türk TV’de “30 Dakika” programına katılan Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkanı Burak Işık, Kocasinan Tarım İlçe Müdürü Abdülaziz Yıldırım ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 
“WHATSHAP ÜZERİNDEN ODA YERLEŞİM PLANI HAZIRLIYOR! HUZURSUZ EDEREK İDARECİLİK YAPILMAZ”
Kocasinan’ın nüfus bakımından Türkiye'nin 43 ilinden büyük bir ilçe olduğunu dile getiren Ilık, “Bizim bir arkadaşımızı mesleki olarak sendika başkanı gözünden baktığımızda mesleki olarak ayırmamız söz konusu değil. Ama dediğiniz gibi oradaki vatandaş hayvan yetiştiricisidir, bitkisel ürün yetiştiricisidir… Gıda mühendisi bir arkadaşımız kendini yetiştirmeli ki bu işleri anlayabilsin. Kendisi farklı saiklerle farklı bir yönetim tarzı izliyor. Kendisini yakinen takip ediyoruz. Nerede ne yapıyor ne ediyor, hepsinden haberimiz var. Kimlerden ne icazet alıyor… Nasıl yapılması gerektiği konusunda ne fikirler alıyor…Kendi fikirleri olduğunu düşünmüyoruz. Nasıl yapması gerektiğini farklı kişilerden alıyor ve bunu takip ediyoruz. Takipçisi de olmaya devam edeceğiz. Gerekli yerlerde gerekli açıklamayı yapacağız. Devletimizin dili yazıdır. Whatshap üzerinden oda yerleşim planı hazırlayarak arkadaşlarımızın odasını değiştirerek, huzursuz ederek idarecilik yapılmaz. Odasını değiştirdiği arkadaşımızda 40 yıllık bu mesleğe hizmet veren birisi. Yani tekniker bir arkadaşımızı oda yerleşim planı hazırlıyor whatsapp üzerinden gönderiyor. Bu arkadaşımızın yeri de vezne. Devlet memurları kanunda diyor ki, ‘Memur kadrosunun bulunduğu görevin altında görevlendirilemez’  Şu an görevlendirmeyi bekliyoruz. Görevlendirmede arkadaşımıza ne görev verecek, onu bekliyoruz. Ondan sonra bakalım, sendika olarak gerekli müdahaleyi edeceğiz” şeklinde konuştu.