'Nerede kalmıştık' mesajı atan AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu'dan hızlı dönüş!

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 'Genel Başkanımızın talimatlarıyla yarından itibaren yeniden sahalardayız, inşallah' mesajının ardından güne hızlı başladı.

'Nerede kalmıştık' mesajı atan AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu'dan hızlı dönüş!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kademeli normalleşmede ikinci etap başladı. AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da aranın ardından "Nerede kalmıştık" dedi ve sahalara geri döndük mesajı verdi. 


İlk olarak mobilyacılarla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, “KAYMOS Başkanvekili Celal Doğan’ın, Kayseri’mizde Mobilya sektöründe faaliyet gösteren İşletme sahipleri Mustafa Yayla, Kahraman Erdem ve Seyhan Arifoğlu’nu İl Başkanlığımızda misafir ederek mobilya sektörü hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.


İNCESU ÇIKARMASI
Ardından İncesu’ya giden ve ortada bazı görüşmeler, ziyaretler gerçekleştiren Çopuroğlu, “İncesu ilçemizde gerçekleşen talihsiz hadise nedeniyle Belediye Başkanımız Mustafa İlmek, İlçe Başkanımız Hamit Korkmaz ile birlikte İstasyon Mahallesinde ikamet eden ailemizi ziyaret edip hem taziye, hem de geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” paylaşımı yaptı.
“SOHBET ETMEYİ ÖZLEMİŞİZ…”
Çopuroğlu, ayrıca “Yeni süreçte ilk ziyaretlerimizi gerçekleştirdiğimiz İncesu’muzda güzel gönüllü hemşehrilerimiz ile sohbet etmeyi özlemişiz” ifadelerini kullandı.


NECİBE TEYZEYE ZİYARET!
İncesu temasları sırasında Çopuroğlu, bir süre önce Erciyes’e çıkma hayali gerçekleşen 76 yaşındaki Necibe teyzeyi de ziyaret ederek, “Erciyes’e çıkma hayalini gerçekleştiren ve sosyal medyadaki videoları ile gönüllere taht kuran 76 yaşındaki Defçi Necibe Teyzemizi İncesu’daki ikametgahında ziyaret ettik. Tatlı dili ve güler yüzü ile bizleri misafir eden Necibe teyzemize Allah’tan hayırlı ömürler diliyoruz” dedi.