O mahallede oturanlar dikkat bugün başkan geliyor

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı o mahallede oturanlar, sorunlarını, sıkıntılarını, talep ve önerilerini bugün Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na yüz yüze anlatma fırsatı bulacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O mahallede oturanlar dikkat bugün başkan geliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu tarafından geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen Mobil Başkan uygulaması mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. 

Mobil Başkan uygulamasıyla vatandaşlarla birebir görüşerek belediye hizmetlerini daha etkin şekilde yürütmeyi hedefleyen Başkan Palancıoğlu’nun bu haftaki durağı ilçeye bağlı Mimsin Şirintepe Mahallesi olacak. 

O mahallede oturanlar dikkat bugün başka geliyor

Bugün saat 13.30’da Mimsin Merkez Cami önünde vatandaşlarla bir araya gelecek Palancıoğlu, mahallede yaşayanların talep ve önerilerini dinlerken, sorun ve sıkıntılarına çözüm bulma noktasında da bizzat ilgilenecek. 

Palancıoğlu, Mimsin Şirintepe Mahallesi’nde bugün gerçektirilecek Mobil Başkan uygulaması kapsamında tüm vatandaşları buluşma noktasına davet ederek, “Mobil Başkan uygulamamız ile Mimsin Şirintepe Mahallemizde sizlerle buluşarak sohbet edip taleplerinizle bizzat ilgileneceğim. Teknik ekibimle birlikte siz değerli hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi. 
 

O mahallede oturanlar dikkat bugün başka geliyor