O mahallede oturanlar dikkat! Belediyeden uyarı geldi

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde sona gelinen doğalgaz çalışmaları kapsamında beklenen açıklama geldi. İki mahalle için abonelik faaliyetleri başladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O mahallede oturanlar dikkat! Belediyeden uyarı geldi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde doğalgaz olmayan mahallelerle ilgili çalışmaların sürdüğü aktarılmıştı. Ekipler Derebağ ve Kirazlı Mahallelerinde çalışmalarını hızla sürdürürken konuya ilişkin belediyeden yapılan açıklamada 'Temiz enerji kaynağı olan doğalgaza kavuşuyor. Geçtiğimiz mart ayında yapımına başlanan Derebağ, Kirazlı Mahallesi doğalgaz hattı çalışmalarında sona gelindi. Yapılan çalışmalara ivme kazandırılması ve mahallelerde başlayan doğalgaz şebekesinin bir an önce tamamlanarak kullanılmaya başlanması için gerek Kayserigaz, yüklenici firma, gerekse Belediye ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir' ifadelerine yer verilmişti. 

O mahallede oturanlar dikkat! Belediyeden uyarı geldi

Diğer yandan ilk abonelik müracaarlarının ne zaman başlanacağı merak konusu olmuştu. Belediyeden beklenen açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Yahyalı ilçesi Derebağ ve Kirazlı Mahallerine Doğalgaz hatlarının çekilmesi ile birlikte Abonelik işlemleri süreci başlamıştır. Belediye İş Hanı İmar AŞ. binasında vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek adına belirli süre boyunca abonelik hizmeti verilecektir. -Hafta içi salı ve cuma günleri, 2 hafta boyunca Saat 10.00 ile 15.30 arasında işlemler alınacaktır.

-Abonelik işlemleri sırasında istenilen evraklar;

1 Tapu
2 Kimlik
3 Elektirik / Su Faturası

Not: Elektrik / Su faturasındaki adres ile güncel adres aynı olacaktır.

Not: Eksik veya hatalı evrak olması durumunda, sadece Kayserigaz personelinin yönlendirmesi ile Belediyemize evrak için başvurulacaktır.”

O mahallede oturanlar dikkat! Belediyeden uyarı geldi