O mahallede kentsel dönüşüm için ihale süreci başlıyor

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde toplam 56 daire ve 2 dükkan kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek. Detaylar haber bülteninde...

O mahallede kentsel dönüşüm için ihale süreci başlıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediyesi, şehrin fiziksel dokusunu güçlendirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla hayata geçirdiği Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bulunan bir arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yapım işi için ihaleye çıkıyor.

Belediye, kentsel dönüşüm kapsamında Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun 35/a (36. maddesine göre) kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkacak. Proje kapsamında toplam 56 daire ve 2 dükkan inşa edilecek.

İhale Nerede Ne Zaman Yapılacak

İhale, 13 Kasım 2024 saat 14.00'te Seyitgazi mahallesi Nuh Naci Yazgan Caddesi Melikgazi Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak. Proje çerçevesinde 12048 ada, 3 parselde 56 daire ve 2 dükkân inşa edilecek.

 

Muhammen Bedel Ne Kadar

Projenin muhammen bedeli 83.551.680,36 TL olarak belirlendi. 

İhaleye Katılacak Kişilerden İstenilen BelgelerO mahallede kentsel dönüşüm için ihale süreci başlıyor

Kanuni ikametgah belgesi: İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış olmalıdır.
Türkiye'de tebligat için adres beyanı: Telefon, faks ve e-posta adresleri de belirtilmelidir.
Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi: İhaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içinde alınmış olmalıdır. Ortak girişimlerde her bir ortak için bu belge istenir.
Noter tasdikli imza beyannamesi veya imza sirküleri: Gerçek veya tüzel kişi olması durumuna göre farklılık gösterir. Ortak girişimlerde her bir ortak için bu belge istenir.
Vekaletname (vekaleten katılım durumunda): Noter tasdikli vekaletname ve imza beyannamesi veya imza sirküleri.
Ortak Girişim Beyannamesi (ortak girişim olması durumunda): Noter tasdikli ortaklık sözleşmesi ile birlikte sunulmalıdır.
İhale şartnamesi satın alındığına dair belge: Belirtilen ücret karşılığında alınan makbuz.
İş deneyim belgeleri: Son 15 yıl içinde benzer işlerde çalıştığını gösteren belgeler. Muhammen bedelinin %20'sinden az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi veya III. B sınıfı bina inşaat işlerine ait iş deneyim belgesi istenmektedir.
Teknik personel taahhütnamesi: İhalede belirtilen teknik personeli iş başında bulunduracağına dair taahhüt.