O mahalle bir taraftan yıkılıyor bir taraftan yapılıyor!

Kocasinan İlçesine bağlı Uğurevler Mahallesinde kentsel dönüşüm alanında yoğun çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Çolakbayraktar, 'Yıkıyoruz, yapıyoruz, dönüştürüyoruz' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O mahalle bir taraftan yıkılıyor bir taraftan yapılıyor!

31 Mart Mahalli İdari Genel Seçimlerinde Kocasinan Belediye Başkanlığına tekrardan seçilen mevcut Başkan Ahmet Çolakbayraktar kentsel dönüşüm çalışmalarına hızlı başladı.

Kocasinan İlçesine bağlı Uğurevler Mahallesinde kentsel dönüşüm alanında yoğun çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Çolakbayraktar, “Yıkıyoruz, yapıyoruz, dönüştürüyoruz” dedi.

Başkan Çolakbayraktar; "Arkamda görmüş olduğunuz yerde kentsel dönüşüm amaçlı yıkımlar yapıyoruz. Bir yandan yıkıyoruz, bir yandan da kentsel dönüşüm amaçlı yeni konutların inşaatına başlıyoruz. Bir yerde yıkıyoruz, bir yerde yapıyoruz. Uğurevler Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanı içerisindeyiz. Bütün alanlarda olduğu gibi kentsel dönüşüm alanında da yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bu bölgede kentsel dönüşümle birlikte yeni park alanları, yeni imar bölgeleri, yeni ulaşım aksanı da hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi.

Başkan Çolakbayraktar, Uğurevler etiketiyle sosyal medya hesabından da yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Çolakbayraktar; “Uğurevler,  Yıkıyoruz, yapıyoruz, dönüştürüyoruz. Ne dedik? Yeni Kayseri Kocasinan'da kurulacak, Kocasinan Kayseri'nin yeni yüzü olacak. Yeni imar alanları, yeni parklar, yeni yollar için gece gündüz demeden, enerjimiz hiç bitmeden çalışıyoruz” dedi.