O kooperatif mağdurlarına kötü haber! Kış günü sokağa mı atılacaklar?

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, vatandaşların evlerinden tahliye edilmeleri için icra dairesince kolluk kuvveti talep edilmesine yönelik resmi yazıyı paylaştı ve bu duruma tepki gösterdi.

O kooperatif mağdurlarına kötü haber! Kış günü sokağa mı atılacaklar?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bir süre önce seslerini duyurmak için Ankara'ya da giden bazı Organize Kent Konut Yapı Kooperatifi üyelerinin kış günü evlerinden çıkarılacağı ifade edildi. Bu konuda CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, İcra Dairesinin vatandaşları evlerinden çıkarmak için Emniyet Müdürlüğünden kolluk kuvveti talep etmesini gündeme taşıyarak, o yöndeki resmi yazıyı paylaştı.

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLLERİNİN AÇIKLAMALARINI HATIRLATTI! 

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, bu duruma tepki gösterdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Kooperatif mağdurları, kış günü sokağa atılma tehlikesi ile karşı karşıya. Dertlerini anlatmak, seslerini duyurmak için Ankara'ya gittiler. AKP'nin Kayseri Milletvekillerinden biri, bu çaresiz insanları "Yalancılıkla" suçladı, bir diğeri ise "Mağdurların hepsiyle çok yakın temas halindeyiz. Atılan tüm adımları yakından takip ediyoruz" dedi. Sonra ne mi oldu? Her zaman ki gibi, verilen sözler yine yalan oldu! Vatandaş unutuldu, haliyle kabus geri döndü. Yani aslında takip edilmeyen o adımlar atıldı! Organize Kent Konut Yapı Kooperatifi üyesi 4 vatandaşımız yine aileleri ile birlikte bu kış günü sokağa atılacaklar! Bu konuda da bu dar gelirli insanların yeteri kadar sesini duyan vicdan yok, ama insanları evlerinden çıkarmak için yeteri kadar kolluk kuvveti talebi var! Her iki kişiden birini icralık yapan, yoksulun elinde avucunda ne varsa alan, hiç eden, çocukları endişeleniren, anne babalara, ailelere korku yaşatan, bu adaletsiz düzenin gideri yok. Vatandaşlarımız için mücadele etmeye, onların sesi olamaya devam edeceğiz.